Termeni si Conditii

Bun venit pe tenisinoi.net! Inainte de a continua cu utilizarea site-ului, va rugam sa va opriti si sa cititi aceasta sectiune, pentru protectia dumneavoastra!

Utilizand site-ul dupa ce ati citit acesti termeni va dati acordul de a ii respecta. Ne rezervam dreptul de a actualiza, schimba, modifica sau a altera in alte moduri acesti termeni, in orice moment, fara a va anunta in prealabil. De aceea, este recomandat sa vizitati aceasta sectiune de fiecare data cand doriti sa utilizati site-ul.

Daca nu beneficiati de o autorizatie speciala din partea noastra, nu puteti folosi site-ul decat pentru uzul dumneavoastra personal, non-comercial. Nu aveti voie sa modificati, copiati, afisati, transmiteti, creati lucruri cu inspiratie din site, sau sa publicati nici un continut de pe acest site. Site-ul, impreuna cu tot continutul, toate functionalitatile si caracteristicile adiacente sunt proprietatea tenisinoi.net.

Tenisinoi.net comercializeaza numai tenisi originali.

Plasand o comanda pe site va asumati raspunderea de a ne asigura numai informatii adevarate si corecte in formularul pe care trebuie sa il completati. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda.

Toate produsele, preturile, reducerile, promotiile si serviciile pe care le vedeti pe site pot fi schimbate in orice moment si ne rezervam dreptul de a face modificari fara obligatia de a va anunta. Ne rezervam dreptul, fara a anunta in prealabil, sa limitam cantitatea comenzii pentru orice produs si/sau sa refuzam serviciile pentru orice client.

Preturile pe care le gasiti pe tenisinoi.net pot diferi de cele disponibile in alte locatii.