Tenisi Converse

Tenisi Converse

Culoare
Teniși albi Converse Chuck Taylor All Star unisex
  • Reducere 20%
394  lei 315  lei
Teniși kaki Converse Chuck Taylor All Star unisex
  • Reducere 20%
350  lei 280  lei
189  lei
Tenisi Converse Albi Chuck Taylor Classic
  • Reducere 8%
265  lei 245  lei
  • Reducere 8%
265  lei 245  lei
Tenisi Converse Roz Chuck Taylor Classic
  • Reducere 8%
265  lei 245  lei
Tenisi Converse Gri Chuck Taylor Classic [
  • Reducere 8%
265  lei 245  lei
Tenisi Converse Negri Chuck Taylor Classic
  • Reducere 8%
265  lei 245  lei
  • Reducere 6%
310  lei 290  lei
  • Reducere 6%
310  lei 290  lei
  • Reducere 6%
310  lei 290  lei

Tenisi Converse online

Converse Marquis a deschis in anul 1908 compania Converse Rubber Shoe. Converse a luat nastere in SUA- Malden, Massachusetts, ca o companie producatoare de pantofi din cauciuc specializata in galosi. La scurt timp dupa aceea a decis sa utilizeze materia prima - cauciucul in producerea pantofilor sport denumiti bascketi. In anul 1920 , Converse si-a redenumit brandul in "All Star", care a fost imprimat pe toate modelele de pantofi sport. Brandul a devenit cunoscut dupa ce a creat o serie de colectii editie limitata, toate inspirate din lumea sportului, muzicii si a filmului. S-au creat foarte multe editii speciale pentru tenisi Converse printre care enumeram: DC Comics, AC/DC , Pink Floyd, Metallica, The Ramones, Sailor Jerry, The Clash, Dr. Seuss, Grateful Dead, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix, Drew Brophy, Nirvana, Bad Meets Evil, Green Day, Gorillaz, Matt and Kim, Black Sabbath, , Super Mario si Danny Potthoff.

Tenesi Converse au fost ganditi cu un scop precis, acela de a celebra fiecare individualitate si stil. Moda se schimba, tenisi Converse raman. Bascketi Chuck Taylor® Tenisi All Star® si pantofi Jack Purcell® au schimbat lumea. Tine pasul cu evolutia si popularitatea. Tenisi Converse au devenit pantofi favoriti la nivel mondial.

In prezent, tenisi Converse merg peste tot cu tine, in ei poti sa dansezi, poti face salturi pe teren, poti patina pe strazi , si de ce nu ii poti purta chiar la locul de munca. Sunt atat de versatili, cool si la moda in orice colt al lumii. Sunt practici si comozi, ideali pentru toate tipurile de activitati indiferent care este varsta purtatorului.

Converse® ofera o gama larga de tenisi sport si casual pentru barbati, femei si copii deopotriva. Bucura-te de originalitate, stil, inovatie si evolutie la fiecare pas.

Tenisi Converse se asorteaza foarte usor la stilul personal, in ei poti vedea si face tot. Exista potential nelimitat in acesti tenisi. Tot ce trebuie sa faci este sa-i porti. Viseaza, expermienteaza si bucura-te de tinerete la orice varsta cu tenisi Converse! Incalta-i pentru a deveni parte din tine!