Tenisi Converse All Star

189  lei
Tenisi Converse Albi Chuck Taylor Classic
 • Reducere 8%
265  lei 245  lei
 • Reducere 8%
265  lei 245  lei
Tenisi Converse Roz Chuck Taylor Classic
 • Reducere 8%
265  lei 245  lei
Tenisi Converse Gri Chuck Taylor Classic [
 • Reducere 8%
265  lei 245  lei
Tenisi Converse Negri Chuck Taylor Classic
 • Reducere 8%
265  lei 245  lei
 • Reducere 6%
310  lei 290  lei
 • Reducere 6%
310  lei 290  lei
 • Reducere 6%
310  lei 290  lei
Tenisi Converse Chuck Taylor Fresh Colors
 • Reducere 7%
270  lei 250  lei
 • Reducere 7%
270  lei 250  lei
 • Reducere 7%
270  lei 250  lei
Tenisi Converse Chuck Taylor Fresh Colors
 • Reducere 7%
270  lei 250  lei

Tenesi Converse All Star Online

Tenisii sunt un articol de incaltaminte preferat de foarte multa lume, indiferent de sex sau de varsta, deoarece sunt extrem de comozi si de versatili. Ceea ce face tenisii Converse sa aiba un renume atat de mare si sa aiba asa un monopol asupra acestui segment este faptul ca acestia sunt disponibili in extrem de multe modele care rezoneaza cu orice gusturi si personalitati, sunt de o calitate foarte buna, rezistand unui grad de uzura foarte intens si pot fi adaptati unei varietati impresionante de tinute, fiind versatili.

Tenisii Converse All Star sunt cei mai cunoscuti la nivel international, apropiindu-se de a avea monopol pe aceasta piata. Marquis M. Converse a fost cel care a pus bazele primului magazin in 1908, incepand cu incaltaminte de iarna pentru barbati, femei si copii. La scurt timp, a fost creata o colectie consistenta de incaltaminte inspirata din sport, pentru performanta sportiva, incluzand si incaltari din panza pentru tenis. Prin inovatii, buna conducere si contributii, Converse a construit un brand de incaltari in jurul mostenirii si sufletului sportului american in secolul al XX-lea. Pantofii Converse au devenit favoriti in intreaga lume, tinand pasul cu evolutia si popularitatea sporturilor precum baschet, tenis, fotbal, baseball si alergare.

De la un stil sportiv la stilul de zi cu zi, un numar impresionant de persoane aleg tenisi Converse intotdeauna, colectia asigurand originalitate si exprimare a personalitatii acelora care poarta tenisii. Avand in spate mai mult de un secol de istorie si inovatie in domeniul incaltamintei, Converse reprezinta mai mult decat pantofi. Ei ofera o gama extrem de variata de tenisi originali care servesc si raspund preferintelor si diferitelor personalitati ale femeilor, barbatilor si copiilor.

In aceasta sectiune veti gasi tenisi Converse originali, la preturi accesibile. Am ales pentru dumneavoastra modelele care au doborat recorduri de vanzari, modele potrivite pentru persoanele sportive, pentru plimbari, pentru tinute casual si modele pentru persoanele care doresc sa isi afirme personalitatea prin intermediul vestimentatiei. Produsele pe care le oferim sunt de cea mai buna calitate, iar prin varietatea lor face posibila alegerea modelului preferat pentru fiecare persoana.

Tenisii Converse All Star fac o afirmatie puternica prin intermediul modei. Persoanele care ii poarta sunt vazute ca persoane care sunt atente la tendintele din lumea modei, persoane non-conformiste, cu incredere in sine, persoane trendy carora le place sa se exprime si care pun confortul si stilul propriu inaintea altor considerente mai putin importante.

Alegeti acum perechea preferata de tenisi Converse si descoperiti placerea de a purta o pereche de incaltari confortabile si la moda, care reprezinta o extensie a stilului dumneavoastra vestimentar.