Februarie 23, 2015    Articole

O certitudine in privinta reprezentantelor publicului feminin este inglobata de faptul ca acestea isi doresc intotdeauna sa opteze pentru articole cu o nota fina de eleganta, chiar daca ne raportam la acele perechi de incaltaminte care apartin prin definitie stilului sportiv. Din aceasta categorie de produse se remarca tenisii, iar o optiune statement pentru un outfit rafinat este reprezentata de versiunea alba a acestora.

In ultimul timp am remarcat o popularitate ridicata a acestora, prin prisma faptului ca magazinele de specialitate reusesc sa le consolideze pozitia cu fiecare colectie noua. Din punct de vedere textural, este remarcabil cum acestia se gasesc sub o diversitate de materiale. Fiecare dintre acestea fiind perfecte pentru accentuarea unui design finut, delicat, menit sa propulseze tenisii sub statutul emblematic de accesoriu statement pentru orice tinuta vestimentara.

Fiecare persoana are un stil vestimentar propriu, iar din aceasta cauza tenisii albi au o importanta colosala in managementul garderobei, tocmai pentru ca sunt extrem de versatili si practici. Puteti opta pentru orice tip de material, incepand de la pielea naturala, cea intoarsa, panza sau orice inlocuitor sintetic care este prietenos cu pielea. Design-ul acestui articol de incaltaminte este prin definitie unul minimalist, care poate fi explorat cu succes in majoritatea perioadelor intersezoniere. Acest ton monocrom ofera o anumita delicatete, intens apreciata de reprezentantele publicului feminin.

Puteti opta pentru acest accesoriu indiferent de codul vestimentar propus, iar in continuare va vom prezenta cateva sugestii de asortare. De exemplu, orice versiune de jeansi, fie ca ne raportam la cei skinny, cigarette, sau boyfriend, sunt completati perfect de un astfel de articol de incaltaminte. De asemenea, nu trebuie sa ne raportam exclusiv la tricouri sau bluze sport, ci putem mixa chiar si o camasa vaporoasa din matase cu o pereche de pantaloni intr-o nuanta pastelata. Un finish comod si stilish va fi imprimat de o pereche de tenisi albi, iar toate aceste posibilitati de asortare converg spre o concluzie simpla: acestia sunt o pereche de incaltaminte emblematica pentru orice stil vestimentar sau cod stilistic.

In acest fel se explica prezenta lor longeviva in cadrul colectiilor promovate de brand-urile sportive renumite, dar si utilizarea lor frecventa de catre persoanele reprezentative pentru domeniul modei. Nota nonconformista este imprimata de posibilitatea de a orna glezna cu o bratara finuta pentru picior, confectionata dintr-un material pretios calitativ, precum aurul sau argintul. Sunt foarte importante artificiile compozitionale, pentru ca acestea reusesc sa evidentieze potentialul stilistic al unei persoane. Doar prin prisma acestei creativitati veti reusi sa va diferentiati din punct de vedere estetic, fara sa optati pentru extravagante sau culori vibrante. In magazinele de specialitate se evidentiaza foarte multe modele de tenisi albi, care impresioneaza prin design, forma, croiala, sau material.