Aprilie 6, 2015    Articole

Majoritatea persoanelor pornesc de la premisa ca tenisii sunt articole de incaltaminte destinate in special adolescentilor, motiv pentru care aleg sa se reorienteze spre produse mult mai clasice. In mod clar, aceasta mentalitate este complet eronata, tenisii fiind o categorie de pantofi sport care se poate asocia ideal cu toti consumatorii din segmentul vestimentar. Brandul Vans intelege nevoia de a investi intr-o pereche versatila de pantofi sport, care sa devina partenerul perfect pentru momentele in care nu stim cum sa completam un outfit basic, pe care il purtam fie la cumparaturi, sau atunci cand optam pentru o plimbare prelungita in parc.

De ce sunt speciali tenisii Vans? In primul rand au un design aparte, diferit de celelalte modele existente pe piata. Este foarte importanta nota de individualitate pe care si-o asuma brandurile renumite din industria vestimentara, tocmai pentru ca vorbim de o arie comerciala exponentiala pentru competivitatea acerba constanta, iar originalitatea si creativitatea reprezinta in final aspectele cheie care fac diferenta. Fiecare persoana este impresionata de anumite trasaturi estetice si practice, acestea fiind considerentele pe care se bazeaza o alegere inspirata. Un alt factor ce atesta popularitatea acestui model este reprezentat de design.

Este remarcabil modul in care aceasta varianta de pantof sport reuseste sa se situeze la granita dintre nota sportiva si cea smart-casual. Spre exemplu, nu exista un motiv pentru care nu putem configura un look surprinzator si comod in acelasi timp. Pornind de la o pereche de pantaloni skinny din piele, care sa urmeze linia corpului si preferabil o talie relativ inalta, asociata cu o bluza crop sau loose, demna sa sublienieze artistic un abdomen bine lucrat. Acestea doua sunt completate ideal de o pereche clasica de Vansi, chit ca ne raportam la variantele monocrome sau la tonurile vibrante si combinatiile duo.

Pentru persoanele indraznete, care isi exprima personalitatea prin intermediul stilului vestimentar, tenisii pot ingloba un element demn de luat in considerare. Exista mai multe variante cromatice si texturale care pot fi private drept adevarate artificii estetice, insa in momentul in care le achizitionati trebuie sa fiti siguri de faptul ca aveti in garderoba persoanala piese vestimentare care sa le sustina longevivitatea. Pentru ca vorbim de o pereche de tenisi originali, ne raportam la un plan financiar putin superior, motiv pentru care este esential sa fim siguri ca ei respecta indeaproape stilul vestimentar ce ne caraterizeaza in mod uzual.

Pentru ca suntem la inceputul sezonului cald este momentul prielnic sa pornim in cautarea unor pantofi sport versatili, potriviti atat pentru tinutele smart casual de zi de zi, dar si pentru sesiunile prelungite de plimbari nocturne. Tenisii Vans sunt partenerii ideali, iar prezenta lor in dulapul personal se poate dovedi o invetitie de success, atat din perspectiva practica, precum si prin prisma valentelor estetice. Preturile promotionale acopera colectiile aduse in prin plan de acesti producatori, iar magazinele de specialitate sunt sursa sigura de unde va puteti procura articolul preferat sub un discount considerabil, ofertele fiind presarate de reduceri senzationale de pana la 50%.