Martie 27, 2015    Articole

Suntem constienti de faptul ca tenisii sunt articole deosebit de confortabile si versatile, pe care le putem purta cu orice ocazie. Independent de acest adevar universal, vine un moment in care ar trebui sa ne gandim si la faptul ca ei beneficiaza de o crestere considerabila de popularitate, care se poate explica intr-o maniera deosebit de facila. In primul rand, noile tendinte promovate de brandurile recunoscute din industria sportiva reusesc sa promoveze articole uluitoare prin design si estetica, iar acest lucru extinde modul in care noi ii putem accesoriza diverselor articole vestimentare.

In ultimul timp se observa faptul ca pantofii sport se pot asocia cu succes unor obiecte feminine din garderoba personala, motiv pentru care o rochita vaporoasa, sau un top cu imprimeu floral, reprezinta elemente inedite care pot fi completate magistral de niste tenisi pastelati. In functie de stilul pe care il adopti zi de zi, achizitia unui astfel de articol se poate dovedi o investitie longeviva si calitativa, insa pentru indeplinirea acestui obiectiv trebuie sa ne asiguram de faptul ca ne cunoastem suficient de mult propriile preferinte cromatice si stilistice. Daca stilul nostru este putin mai conservativ si formal, tenisii Converse intr-o culoare neutra inglobeaza cea mai practica si eficienta varianta, iar preturile sunt fiabile pentru orice tip de buget disponibil.

Din contra, o nota de vibratie vestimentara este imprimata de mixarea unor tenisi care exploreaza o culoare puternica, fie ca ne raportam la nuantele tip neon, sau accentele metalice. Bineinteles, pentru o versatilitate sporita putem adopta o croiala clasica, dar cu anumite accesorii si detalii ornamentale impresionante din punct de vedere estetic. Un adevarat must-have oferit de tendintele actuale este reprezentat de cumpararea unei perechi de tenisi in versiunea alba, truc adoptat tot mai des de persoanele pasionate de moda. Din acest punct de vedere, nu exista un set de reguli esentiale care dicteaza modul in care puteti accesoriza acest model de incaltaminte. Spre exemplu, fusta creion, desi este un articol elegant prin definitie, in combinatia inedita cu tenisii albi contureaza perfect o tinuta feminina, casual si tinereasca.

Nu in ultimul timp, ne raportam la o persoana care lucreaza in mod obisnuit intr-un mediu sobru. Tinutele office respecta in general un anumit cod vestimentar, motiv pentru care trebuie sa incercam intotdeauna sa le oferim un strop de originalitate si creativitate. Un sacou ce prezinta o croiala impecabila, definita de cusaturi clasice si o nuanta neutra, reprezinta de cele mai multe ori un element vestimentar care se poate asocia perfect cu o pereche feminine de tenisi. Este bine totusi sa evitati combinatiile foarte extravagante, mai ales daca in general simtul estetic nu va recomanda pentru ingeniozitate in domeniul modei. Desi pretul reprezinta unul dintre aspectele care nu trebuie sa constituie in mod obligatoriu o cerinta eliminatorie, de multe ori planul financiar reprezinta un punct de plecare in limitarea gamei imense de produse care exista in acest sector comercial.